Пуловера на татко аз обичам и често тайничко си го обличам

...
Пуловера на татко аз обичам и често тайничко си го обличам
Коментари Харесай

За хората, уютни като любимия пуловер и чаша топъл чай

" Пуловера на баща аз обичам и постоянно тайничко си го обличам... "  

Сигурно помните занимателната песничка в една от първите подобни реклами в родния ефир. Едва ли е чиста случайност изборът на пуловер за рекламата. Защото пуловерът постоянно е бил знак на топлота, уют и сигурност.

Нима има нещо по-хубаво от това, да се сгушиш в мек и топъл пуловер, когато ветровете на открито бушуват? Да, има нещо по-хубаво - да можеш да се сгушиш в човек, който ти носи чувството, което ти носи и обичаният топъл пуловер.

 есен обич двойка iStock

Защото, за благополучие, има хора, които са уют. Хора камини, носещи огън в себе си. От оня огън, който топли, само че не изгаря. Огънят, от който ти поруменяват бузите, само че не оставя белези от изгаряния. Огън, който не бушува, а съчките в него само припукват тихичко и те унасят.

Благодарна съм, че пребивавам в свят, в който към момента има хора, сгряващи душата. Хора пуловери, чиято задача е да създадат персоналния ни свят едно по-топличко място. Благодарна съм, че пребивавам в свят, в който има хора, успокояващи като чаша парещ чай. Хора, които постоянно са до нас, даже когато сме кисели, мрачни, премръзнали (всъщност, тогава най-вече).

 есен обич двойка iStock

Понякога всичко, от което се нуждаеш, е да има кой да ти хване ръката, да ти се усмихне топло, да ти разтрие раменете и да ти каже " всичко ще бъде наред ".

ВСИЧКО ЩЕ БЪДЕ НАРЕД 

4 елементарни думички, а толкоз доста има в тях, цяла Вселена, избухваща в вяра. Може би не всичко ще бъде наред, може би нищо няма да бъде наред, само че до момента в който до теб го има оня запустял човек, даващ ти криле, когато се чудиш дали можеш да полетиш, значи нищо не е изгубено.

Обичам уютните хора и се надявам, когато порасна и аз да стана такава. Да можеш да се гушнеш в мен мощно и да знаеш, че няма по-безопасно място на света.

Защото в края на деня, всичко, за което мечтаем, е да се приберем в уюта на дома. А най-прекрасното е, когато домът е в действителност човек.
 10 обичани цитата за есента от български създатели  10 обичани цитата за есента от български създатели  10 обичани цитата за есента от български създатели  10 обичани цитата за есента от български създатели
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР